cees' kraam

contact

waar sta ik voor

wie ben ik

gerechten

nieuws

wie ben ik?

Begin jaren tachtig ging ik naar Boston in de VS. Ook daar volgde ik lessen aan het Kushi Instituut in Boston. Ik wilde heel graag in een macrobiotisch restaurant werken en ik begon als afwasser in het restaurant Open Sesame. Ik klom daar op via short order cook tot hoofdkok. Een van de regelmatige gasten daar was Michio Kushi, degene die de macrobiotische leefwijze, zoals door George Ohsawa beschreven, naar de westerse wereld bracht.

Na 2 winters in Boston (koud !!!) had ik de kans om naar Los Angeles te gaan. Daar werkte ik eerst in het restaurant van een macrobiotisch centrum. Daarna startte ik een macrobiotisch huisrestaurant, waar ik 2 keer per week voor een groeiend aantal mensen een uitgebreide buffet-maaltijd kookte. Dat was elke keer feest.
Ook gaf ik shiatsu-massages.

<< vorige pagina - 2/3 - volgende pagina >>