cees' kraam

contact

waar sta ik voor

wie ben ik

gerechten

nieuws

wie ben ik?

Terug in Nederland ben ik op verschillende manieren met macrobiotische voeding bezig geweest. Ik kookte in een gezinsachtige opvang voor 6 kinderen, ik werkte in een natuurvoedingswinkel, verkocht biologische droogwaren en macrobiotische specialiteiten op biologische markten en ik kookte een aantal jaren voor zo’n 80 – 100 personen tijdens de weekenden van de macrobiotische vereniging NVvM.

Altijd bleef het mijn droom om weer voor vrienden te koken. Na een grondige verbouwing heb ik nu een keuken waar ik weer vrienden kan ontvangen voor een veganistische/macrobiotische maaltijd.

Ik kook met de ingrediënten die er zijn, ik verzin ter plekke welke combinaties ik ga maken, welke smaak ik aan een gerecht ga geven. Daarom is het nooit hetzelfde, omdat het elke keer opnieuw ontstaat.
 
Cees Mooij

<< vorige pagina - 3/3 -